Καλώς ορίσατε!

Η Θεατρική Ομάδα του 49ου Γυμνασίου Αθήνας δημιουργήθηκε το σχολικό έτος 2014-15 με πρωτοβουλία των καθηγητών Κώστα Κουβαρδά, Χαράς Μαλάμη, Μάρθας Παπαγεωργίου και Μαίρης Φαφούτη.


Η πρώτη θεατρική παράσταση που ανέβηκε ήταν "Οι πανουργίες του Μπερτόλδου" σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση μπορείτε να βρείτε εδώ:


Για το σχολικό έτος 2015-16 η θεατρική ομάδα καθοδηγούμενη από τους ίδιους καθηγητές αλλά με ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό το θίασό της ετοιμάζεται να ανεβάσει το έργο "Ο μπαμπάς ο πόλεμος" του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

  Δείτε το Σχέδιο Υποβολής, που περιέχει και τα ονόματα των δεκαέξι μαθητών της θεατρικής μας ομάδας για φέτος, εδώ.

  Δείτε πληροφορίες για την παράσταση, τις πρόβες, την αφίσα καθώς και άλλο υλικό για την παράσταση "Ο μπαμπάς ο πόλεμος" κάνοντας κλικ εδώ


Την σχολική χρονιά 2016-17, οι μαθητές της Γ΄ τάξης, μέλη της Θεατρικής Ομάδας, ετοίμασαν και παρουσίασαν με την καθοδήγηση του κ. Κ. Κουβαρδά, καθηγητή Τεχνολογίας, ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα "ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ".

Δείτε την παράσταση όπως παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Στέκι της Γκράβας

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Α΄ μέρος.

Για το Β΄ μέρος της παράστασης κάντε κλικ εδώ


Για το σχολικό έτος 2017-18 η θεατρική ομάδα καθοδηγούμενη από τους εκπαιδευτικούς Κώστα Κουβαρδά, Μαίρη Φαφούτη και Χαρά Μαλάμη προετοίμασε και ανέβασε το έργο  "Το μεγάλο μας Τσίρκο" του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

Δείτε πληροφορίες, υλικό και φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ.


Το σχολικό έτος 2018-19 η θεατρική ομάδα καθοδηγούμενη από τους εκπαιδευτικούς Κώστα Κουβαρδά, Μαίρη Φαφούτη και Χαρά Μαλάμη προετοίμασε και ανέβασε το έργο  "Όνειρο Θερινής Νυκτός" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Δείτε πληροφορίες, υλικό και φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ.